Cum ascunzi confirmarea de citire din Facebook Messenger pe Android sau iPhone

Cum ascunzi confirmarea de citire din Facebook Messenger pe Android sau iPhone

Citiți confirmarea pe Facebook Messenger poate deveni o sursă importantă de stres, în funcție de persoana care a scris mesajul dvs. Din fericire, chiar dacă nu există nici o funcție nativă pe care să o puteți dezactiva, puteți utiliza câteva focuri de artificii pentru a citi mesajul fără a cunoaște expeditorul.

Mulți dintre noi folosesc Facebook Messenger. Am devenit atât de dependent de clientul de chat Facebook că am renunțat la solicitarea numerelor de telefon la interlocutori, deoarece există Messenger. Spre deosebire de WhatsApp, totuși, în aplicația de chat Facebook nu puteți dezactiva confirmarea citirii, presupunând că nici măcar nu veți vedea interlocutorii care vă citesc mesajele.

Pentru a înșela sistemul, aveți două posibilități. Mai întâi, asigurați-vă că setările telefonului dvs. au activat notificările pentru Messenger și că conținutul mesajului este afișat în Configurations / Settings – Notifications. În mod implicit, aceste anunțuri ar trebui să fie active. Problema este că puteți vedea numai primele 162 de caractere ale unei notificări fără ca expeditorul să primească o confirmare de citire. Dacă interacționați cu notificarea, probabil că veți ajunge în Messenger și confirmarea va fi trimisă instantaneu.

A doua soluție este să jucați un pic cu modul avionului pe telefonul smartphone sau pe tabletă. Din momentul în care ați primit mesajul, dacă doriți să îl citiți fără a cunoaște persoana de la capătul firului, activați modul de avion de pe telefon, fie din meniul Acces rapid, fie din Setări sau Setări. Introduceți Messeger, citiți mesajul și ieșiți din program.

Înainte de a dezactiva modul avion să reveniți online, este foarte important să închideți complet aplicația Messenger. Pentru aceasta, pe butonul Home iPhone, trebuie să atingeți dublu butonul principal și să împingeți în sus fereastra Messenger.

Pe dispozitivele iPhone X, Xs, Xs Max sau Xr, trebuie să împingeți fereastra din față, să țineți degetul pentru câteva minute în mijlocul ecranului și să vă luați mâna pentru a vedea aplicațiile recente. Țineți degetul de câteva ori pe fereastra Messenger până când devine minus în colțul din dreapta sus și împingeți-l în sus pentru ao închide definitiv.

Pe Android, apăsați butonul dedicat multitasking din partea stângă jos și faceți o glisare de la stânga la dreapta în fereastra Messenger pentru a o închide. Reveniți online dezactivând modul de zbor și mesajul citit anterior va părea în continuare necitit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *