Creatorii PUBG iau măsuri drastice împotriva a zeci de mii de trișori

Creatorii PUBG iau măsuri drastice împotriva a zeci de mii de trișori

Creatorii  PUBG  au anunțat cu ceva timp în urmă că vor investiga cazurile de jucători profesioniști, dar și ai altora,

Cu o lună în urmă, o echipă dincolo de Battlegrounds de la Jucătorul Unknow „a efectuat o investigație globală a tuturor jucătorilor profesioniști din PUBG”. Scopul a fost să găsească jucători bazați pe coduri care au fost greu de detectat înainte.

Ancheta a arătat că multe dintre acestea au folosit astfel de coduri, iar acum au fost suspendate. Codul specific la care se referă dezvoltatorii  PUBG , acest „program neautorizat” este un hack pe hartă care folosește un VPN pentru a citi pachetele de date trimise către servere. Astfel, jucătorii pot vedea locația adversarilor lor pe un ecran separat de cel pe care îl joacă. Deoarece acest hack nu accesează nimic din datele locale ale jocului, este greu de detectat.

PUBG a început să suspende un număr semnificativ de jucători care au folosit această hack, chiar înainte de Crăciun. Peste 30.000 de jucători au interzis jocul, inclusiv patru jucători profesioniști și echipele acestora. Dincolo de asta, alte zece profesioniști au fost suspendați săptămâna aceasta. Alte două au fost suspendate, deoarece știau că coechipierii trișau, dar nu au făcut nimic pentru asta.

Situația  este pe scena scena  PUBG esports , pe care dezvoltatorii spun că „a afectat adânc integritatea jocului.” Majoritatea celor capturați au fost suspendați timp de trei ani.

Câștigătorii Battlegrounds nu cunosc că pentru competițiile viitoare toți participanții vor fi verificați cu atenție și cei care găsesc dovezi că au folosit programe neautorizate vor fi suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *