Cum folosiți Google Maps offline, astfel încât să nu vă pierdeți fără rețea

Google-Maps-Offline-iPhone-Android-solutie-tutorial

Google Maps este cea mai populară soluție de navigație din lume și include o multitudine de beneficii, inclusiv navigația offline.

Cu câțiva ani în urmă, ați plătit o sumă foarte mare de bani pentru o soluție de navigație care nu implica acces la Internet pentru a o folosi la capacitate maximă. În prezent, pe lângă faptul că accesul la internet a devenit mult mai ușor decât în ​​trecut, beneficiați și de faptul că nu trebuie să plătiți dacă doriți să utilizați Hărți Google offline.

Aplicația de navigare Google a suferit numeroase transformări în ultimii ani. Partea de sus a listei este optimizarea caracteristicii offline a programului, cu hărți mai mici și un mecanism mai eficient de actualizare a acestora, cu intervenția minimă din partea dvs.

Dacă doriți să utilizați Hărți Google offline atunci când părăsiți țara sau când mergeți pe drum și vă faceți griji că treceți prin zone fără semnal, mecanismul este destul de prietenos. Introduceți aplicația omonimă și accesați meniul principal printr-un robinet din colțul din stânga sus al celor trei liniuțe. Faceți o apăsare pe Hărți offline și alegeți Alegeți harta dvs. personală.

Cu harta din față, păstrați numai unde doriți să descărcați pentru acces offline. Puteți să măriți, să micșorați și să navigați pe hartă, până când aveți o țară sau o locație dorită în fața ochilor. În partea de jos veți avea întotdeauna dimensiunea aproximativă a hărții care urmează să fie descărcată.

Faceți clic pe Descărcați și așteptați câteva minute sau un minut, în funcție de viteza conexiunii la internet.

Când vă tăiați datele mobile de pe Internet și nu vă aflați în apropierea unui Wi-Fi, hărțile offline vor fi utilizate fără intervenție din partea dvs. Este important să rețineți că aceste hărți conțin nu numai adresele și numărul de stradă, ci și baza de date actualizată a punctelor de interes din zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *