DOLIU URIAȘ ÎNTR-O FAMILIE CELEBRĂ DIN ROMÂNIA: „CU PROFUND REGRET ȘI ADÂNCĂ DURERE, VĂ ADUCE LA CUNOȘTINȚĂ MOARTEA LUI”

DOLIU URIAȘ ÎNTR-O FAMILIE CELEBRĂ DIN ROMÂNIA: „CU PROFUND REGRET ȘI ADÂNCĂ DURERE, VĂ ADUCE LA CUNOȘTINȚĂ MOARTEA LUI”

O nouă știre tragică lovește România. Mai exact, lumea bună din țara noastră. Timp de 20 de ani, omul de afaceri târziu a construit o afacere de succes. A lăsat în urmă o moștenire și o strategie clară, iar familia și echipa de management vor continua cu siguranță pe aceeași cale. Moartea omului de afaceri a fost anunțată într-o declarație a companiei.

Omul de afaceri Marcel Bărbuț, fondatorul companiei AdePlast, a încetat să mai trăiască, afirmă declarația companiei.

„Cu regret profund și durere profundă, anunțăm că, sâmbătă, 9 februarie 2019, ne-am rămas bun de la domnul Marcel Barbuț, fondatorul AdePlast SA, a cărui pierdere cu toții am deplâns.

Desigur, absența lui va fi puternic simțită de toți cei care l-au întâlnit. Marcel Barbuț a subliniat o strategie clară pentru companie, iar echipa de familie și management este hotărâtă să continue această cale și să își onoreze moștenirea, fiind pe deplin responsabilă pentru activitățile de zi cu zi. În acest fel, vă asigurăm că nu va exista un impact direct asupra operațiunilor companiei și suntem pregătiți să răspundem unor preocupări specifice „, a spus comunicatul de presă.

Marcel Barbuţ built for 20 years the AdePlast business, with production units in Roman, Oradea and Ploieşti.

DOLIU URIAȘ ÎN O FAMILIE CELEBRATĂ DIN ROMÂNIA: "CU PROFEND REGRETE ȘI ÎMBUNĂTĂȚI DURATA, CUNOSCÂND DEZVÂTUL NOU"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *