Localizare Android: Cum îți găsești telefonul furat și îl faci să sune

Localizare-Android-Cum-îți-găseși-telefonul-furat-și-îl-faci-să-sune

Când vine vorba de locația Android, există multe aplicații care vă oferă funcționalitatea de care aveți nevoie. Una dintre cele mai bune soluții, totuși, este oferită de Google.

Dacă aveți un smartphone timp de câțiva ani, este aproape imposibil să nu vă gândiți la funcția de localizare Android la un moment dat .  Nu de celălalt, dar este inevitabil că, pentru câteva minute, nu l-ați fi pierdut la un moment dat. În cel mai rău caz, cineva te-a furat. Chiar și în această situație există totuși multe instrumente online pe care le puteți utiliza pentru a le localiza, pentru a le face să sune, și, nu în ultimul rând, pentru a șterge tot ce aveți asupra lor.

În ultimii ani, furtul telefonului a scăzut într-o oarecare măsură, datorită protecțiilor hardware integrate de producătorii de dispozitive mobile. Practic, un iPhone furat nu poate fi folosit niciodată de nimeni, deoarece numele de utilizator și parola utilizatorului sunt iCloud-ul utilizatorului. Într-o anumită măsură, există opțiuni similare cu funcționalitatea pe unele smartphone-uri Android.

Asta nu înseamnă că nu trebuie să luați măsuri de precauție. Mai întâi, dacă aveți Android, trebuie să aveți întotdeauna funcția activă de date mobile pe dispozitiv. În al doilea rând, ar fi bine ca  locația să fie activă și  în Setări sau Setări. În caz contrar, vă puteți mândri cu orice posibilitate de a vă vedea vreodată telefonul când acesta dispare.

Dacă ați urmat acești pași și doriți să găsiți telefonul, aveți două posibilități. Alăturați-vă unui telefon Android în Găsire dispozitiv Google și conectați-vă cu același cont Google și aceeași parolă pe care o aveți pe telefonul original original. Pe un laptop, tabletă sau smartphone cu un sistem de operare, poți accesa aceleași funcții la  google.com/android/find după ce te conectezi la Contul Google. După câteva secunde, ar trebui să vă vedeți pe o hartă unde este obiectul dvs. gadget. Cu un buton intitulat Sugestii de redare sunet, îl puteți face să sune.

Ca notă de subsol, dacă faceți acest gest pentru a localiza soția sau soția prietenului dvs., merită să rețineți că fiecare încercare de localizare va fi reflectată într-o notificare pe dispozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *