O nouă aplicație vă va ajuta să evitați bunurile contrafăcute

aplicatie bunuri contrafacute

Industria bunurilor contrafăcute generează în jur de o jumătate de miliard de dolari în fiecare an, dar o nouă soluție de autentificare a produselor ar putea fi soluția pentru remedierea situației.

Când vorbim despre mărfuri contrafăcute, este evident că piața se reflectă în veniturile astronomice pentru cei care le produc și le vând. Cu toate acestea, companiile mari au lucrat timp de mulți ani pentru a identifica o soluție pentru a reduce amploarea acestui fenomen.

În cele din urmă, este foarte probabil ca o aplicație mobilă combinată cu etichete NFC sau RFID să vă ajute să evitați să falsificați, fie că sunt genți de mână, încălțăminte sau electronice.

Aplicația există deja și se numește Decode. A fost creată la lansarea Blue Bite în New York, iar la această oră creatorii noștri încearcă să construiască un parteneriat cu mai multe companii pentru a implementa etichete în produse. În prezent, aplicația Decode este disponibilă numai pentru iPhone, dar ar trebui să fie disponibilă și pentru alte platforme.

Dacă luați majoritatea produselor dvs. din magazinele oficiale, un astfel de sistem este puțin probabil să vă fie util. Pentru achizițiile pe eBay sau OLX, atunci când vorbești despre produse second-hand de la o sursă mai puțin sigură, Decode ți-ar putea oferi confortul psihologic derivat din achiziționarea unui produs original.

Pentru a facilita adoptarea pe scară largă, Blue Bite a indicat că toate tipurile de etichete NFC aflate în circulație în acest moment, HID, LAB ID și Smartrac sunt acceptate.

Până în această oră, nu exista un mecanism de autentificare end-to-end care să funcționeze atât de simplu și ar putea profita atât de comercianți, cât și de cumpărători obișnuiți. În trecut, etichetele RFID și NFC au fost implementate în produse originale, însă scopul lor era exclusiv de marketing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *