Periuța de dinți care arată oribil, dar care îți curăță dinții în 10 secunde

periuta-de-dinti-1170x658

Spălarea de dinți nu este o sarcină dificilă de făcut. Ar trebui să o faceți de două ori pe zi timp de câteva minute. Cu toate acestea, pentru unii se dovedește a fi prea mult și de aceea a apărut peria Y, periuța de dinți care pare oribilă, dar vă spălați în 10 secunde.

Y-Brush este un nou tip de periuță de  dinți  care arată ca atașarea unei proteze la o perie obișnuită. Această creație este opera firmei franceze Fasteesh și este o încercare de a face periajul dintelui mai rapid și mai eficient.

Spre deosebire de o periuta de dinti obisnuita care periaza dinti individuali, crearea francezilor va spala toate dintii in acelasi timp, de unde si timpul de periere. De aceea, peria Y-Brush are o perie mare care acoperă toate dinții (ca o protecție a dinților) și curăță timp de cinci secunde dinții de sus și cinci secunde ale dinților inferiori cu ajutorul a numeroase perii la 45 de grade pentru o eficiență curățare.

Procesul de periere a dinților este asemănător cu cel din prezent: pasta de dinți de pui apoi pune capătul care arată ca o protecție a dinților în gură. Apăsați butonul de alimentare și simțiți că Y-Brush pornește vibrator. Se recomandă simularea masticării în timpul procesului de curățare pentru a curăța peria. Trebuie să faci asta doar zece secunde.

Timpul de periere pare prea scurt pentru a asigura o curățare eficientă, dar rămâne de văzut dacă este sau nu. Până în prezent, Y-Brush nu a primit proximitatea ADA și ar fi bine să amânați achiziționarea unui astfel de dispozitiv până când se va dovedi a fi bun.

Cu toate acestea, dacă sunteți convins că vreți ceva în casă, puteți să  -l cumpărați  de pe site-ul oficial pentru 125 de dolari, iar livrarea se va face din aprilie 2019.

Articole recomandate

  Veste uriasa pentru pensionari: toti cei care au lucrat intre acesti ani vor primi bani in plus la pensie! Vezi daca esti pe lista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *