Periuța de dinți care arată oribil, dar care îți curăță dinții în 10 secunde

periuta-de-dinti-1170x658

Spălarea de dinți nu este o sarcină dificilă de făcut. Ar trebui să o faceți de două ori pe zi timp de câteva minute. Cu toate acestea, pentru unii se dovedește a fi prea mult și de aceea a apărut peria Y, periuța de dinți care pare oribilă, dar vă spălați în 10 secunde.

Y-Brush este un nou tip de periuță de  dinți  care arată ca atașarea unei proteze la o perie obișnuită. Această creație este opera firmei franceze Fasteesh și este o încercare de a face periajul dintelui mai rapid și mai eficient.

Spre deosebire de o periuta de dinti obisnuita care periaza dinti individuali, crearea francezilor va spala toate dintii in acelasi timp, de unde si timpul de periere. De aceea, peria Y-Brush are o perie mare care acoperă toate dinții (ca o protecție a dinților) și curăță timp de cinci secunde dinții de sus și cinci secunde ale dinților inferiori cu ajutorul a numeroase perii la 45 de grade pentru o eficiență curățare.

Procesul de periere a dinților este asemănător cu cel din prezent: pasta de dinți de pui apoi pune capătul care arată ca o protecție a dinților în gură. Apăsați butonul de alimentare și simțiți că Y-Brush pornește vibrator. Se recomandă simularea masticării în timpul procesului de curățare pentru a curăța peria. Trebuie să faci asta doar zece secunde.

Timpul de periere pare prea scurt pentru a asigura o curățare eficientă, dar rămâne de văzut dacă este sau nu. Până în prezent, Y-Brush nu a primit proximitatea ADA și ar fi bine să amânați achiziționarea unui astfel de dispozitiv până când se va dovedi a fi bun.

Cu toate acestea, dacă sunteți convins că vreți ceva în casă, puteți să  -l cumpărați  de pe site-ul oficial pentru 125 de dolari, iar livrarea se va face din aprilie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *