Sfaturile lui Elon Musk despre cum să fii mai productiv

elon-musk-reguli-productivitate-1170x658

Dacă cineva ar fi putut să dea sfaturi despre cum să fie mai productiv, Elon Musk ar fi persoana potrivită. Dacă vrei să-ți faci mai bine treaba, sugestiile tale te vor ajuta.

La 46 de ani, antreprenorul transformă radical industria spațială prin  SpaceX , revoluționează lumea automobilelor electrice prin Tesla, dezvoltă știința neurologică prin Neuralink și îmbunătățește transportul prin compania  Boring .

Tesla a declarat recent angajaților săi că dorește să adopte un program 24/7 pentru a accelera producția mașinii electrice Tesla Model 3. El a explicat  schimbările de mail  ale lui Jalopnik pe care dorește să le impună. La sfârșitul acestei corespondențe, există o listă de sfaturi pentru creșterea productivității, precum și declarația lui Musk că este deschisă noilor sugestii de la angajați.

Dacă doriți să știți ce sfaturi Musk pentru a crește productivitatea, aruncați o privire la lista de mai jos.

Întâlnirile cu toată lumea pierd timpul oamenilor

Musk consideră că întâlnirile frecvente reprezintă o mare pierdere pentru companiile mari. El a subliniat că acestea ar trebui reduse, excepțiile acceptate fiind extrem de ridicate. „Frecvența sesiunilor ar trebui să scadă rapid odată ce se rezolvă o problemă urgentă”, a spus el.

Este bine să părăsiți sala de ședințe atunci când simțiți că nu aveți nimic de contribuit

De asemenea, în ceea ce privește sesiunile, Musk este convins că este mai bine să părăsiți sala de ședință de îndată ce simțiți că nu mai adăugați valoare conversațiilor. „Nu este nepoliticos să pleci, este nepoliticos să forțezi pe cineva să stea și să irosească timpul”, a spus antreprenorul.

Dacă vrei să vorbești cu cineva, fă-o drept

Adesea, comunicarea precară între departamente se confruntă deseori cu succes. Cheia este de a muta informațiile liber între toate nivelurile. „Dacă trebuie făcut ceva între departamente, un contribuabil trebuie să vorbească cu managerul său care vorbește cu un director care vorbește cu un vicepreședinte care vorbește cu un alt vicepreședinte care vorbește cu un director care vorbește cu un manager care vorbește pentru persoana care are de făcut acel loc de muncă, atunci se vor întâmpla lucruri super-prost „, a spus Musk.

Nu pierdeți timpul după reguli prostești

O altă sugestie a lui Musk este să vă folosiți propriul bun simț ca ghid pentru ceea ce faceți. „Dacă respectarea unei reguli a  companiei  este evident ridicolă într-o anumită situație, […] atunci acea regulă ar trebui să se schimbe”, a spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *