Telefonul pliabil de la Samsung va avea o baterie specială

samsung-telefon-pliabil-1

Telefonul pliabil de la Samsung va avea un design destul de neobișnuit, asimetric și o baterie specială în interior.

Samsung Galaxy X, sau orice altceva se va numi telefonul pliabil Samsung, este un proiect care va deveni realitate mai devreme sau mai târziu. Cu toate acestea, este posibil să avem ceva de așteptat, având în vedere că au trecut câțiva ani de când am vorbit despre acest proiect.

Într-adevăr, este dificil să creați un telefon pliabil în adevăratul sens al cuvântului; folosind un sistem articulat este în regulă, dar nu putem vorbi despre un smartphone cu adevărat pliabil. Samsung ar lucra la un telefon al cărui ecran este pliabil, ceea ce ar fi o adevărată revoluție în design.

Compania ar stăpâni tehnologia ecranelor de îndoire, astfel încât să poată intra în producție chiar și în acest an. Apoi, telefonul pliabil ar fi gata în 2019. Dacă acest calendar este respectat sau nu, rămâne de văzut.

Și bateria ar fi un proiect interesant, pentru că trebuie să fie și flexibil. Potrivit surselor din industrie, bateriile Samsung Galaxy X vor fi pliate și vor avea o capacitate generoasă între 3.000 și 6.000 mAh. Valoarea ar trebui să fie la fel de mare ca dimensiunea ecranului. Acesta va avea 4,5 inch atunci când este pliat și 7 inci atunci când telefonul este deschis.

Samsung SDI este o baterie în formă de V. Telefonul ar putea fi lansat lângă Galaxy S10 sau va fi disponibil mai târziu. Cu toate acestea, smartphone-ul va fi un produs de nișă cu un preț de aproape 2.000 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *