Trucul simplu prin care poti face orice telefon Android mai rapid

Dacă aveți un telefon Android mai vechi, ați observat cu siguranță că nu se mișcă atât de repede ca niciodată. Dar chiar și un nou telefon poate deveni mai rapid dacă încerci acest truc.

Telefoanele Android nu mai sunt la fel ca înainte. Cele mai recente versiuni de Android sunt foarte rapide și, odată cu îmbunătățirea specificațiilor tehnice ale telefoanelor, sistemul de operare sub-exploatat de mult timp a depășit iOS 11.

Samsung Galaxy S9 și OnePlus 6 au dovedit într-un test că rulează aplicații mai repede decât iPhone X, mândria Apple care părea imbatabilă.

Dar chiar dacă nu aveți suficienți bani pentru telefoanele de vârf, există speranță pentru telefonul dvs. care vă dă semne de încetinire când deschideți sau închideți aplicațiile.

Adevărat, nimic nu este mai bun decât un procesor bun, o frecvență înaltă și suficientă memorie RAM suficientă pentru a executa mai multe operații simultan. Cu toate acestea, fiecare versiune de Android are o caracteristică ascunsă care vă permite să măriți viteza de rulare a sistemului. Secretul este că elimină aceste animații de tranziție între ferestrele de aplicații. Sunt estetici, dar vă încetinesc sistemul.

Ca rezultat, încercați următorul truc. Să presupunem că aveți Android 8.0, deși metoda ar putea funcționa pe toate versiunile:

Accesați Setări și accesați opțiunile pentru dezvoltatori (pe unele telefoane). Dacă nu, căutați Despre telefon. Odată ce ați atins opțiunea aceasta, identifică Numărul de construire / modelul, pe care trebuie să îl apăsați de șapte ori.

Este recomandat să nu mergeți la alte setări decât cele indicate aici. Nu veți face prea multe daune la telefon, dar nu trebuie să mergeți orbește cu ceva ce nu puteți controla (dacă nu cunoașteți foarte bine tehnica). Deci, ar trebui să aveți următoarele opțiuni:

Ecran de animație pe fereastră

Scală animație de tranziție

Scala de animație Animator
Fiecare persoană va observa notația 1x. Trebuie schimbat pentru a face sistemul mai rapid. În loc de 1x, va trebui să scadeți la 0,5x. Confirmați schimbarea și ieșiți din Developer. Acum, ar trebui să observați o alergare mai rapidă decât înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *