Udrea, despre Kovesi: „Să primească minim 6 ani de pușcărie”

Udrea, despre Kovesi: „Să primească minim 6 ani de pușcărie”

Elena Udrea, aflata în prezent în Costa Rica, condamnată la șase ani de închisoare la Gala Bute pentru luare de mită și abuz de serviciu, a comentat un post pe Facebook, acuzațiile aduse de ea de Laura Codruta Kovesi.

„În special, apărătorii ei spun că nu este gravă și că nu este mită că ia cerut lui Sebastian Ghita să plătească un avion privat pentru al aduce pe Nicolae Popa în țară în 2009. Mi-ar fi înclinat să mă apăr și să spun același lucru, dacă în cazul meu lucrurile nu erau la fel.

Adică am fost acuzat de doamna Kovesi că l-am adus pe Lucian Bute la box în țara sa, unde milioane de români au vrut să-l vadă în box și nimeni nu a reușit să organizeze un meci în România. Bute nu a făcut nici o cutie pentru Elena Udrea, el nu a fost cu mine în camera de zi, nu am avut nici un avantaj din prezența sa la Gala de box, cunoscută sub numele de Gala Bute.

Singurul câștig pe care la identificat doamna Kovesi este aplauza pe care aș fi primit-o, adică imaginea bună pe care aș fi făcut-o … Și am fost condamnat la 6 ani cu executare și ordonat de un judecător complet constituit ilegal Ionuț Matei) și confiscarea mea a unei sume egale cu suma plătită de minister pe care am condus-o pentru a promova România în timpul acestui meci de box!

Atunci de ce ea și suporterii ei sunt surprinși de faptul că este însărcinată cu luarea mitei cu suma de bani reprezentând chiria avionului privat și că ea a avut de asemenea un câștig în imagine, în afară de vacanța SPP din Indonezia, cu avionul privat unde a avut nimic de căutat?

Dacă am încălcat legea, ea și ea a încurcat-o și ar trebui să i se dea cel puțin șase ani de închisoare și să fie nevoită să-i dea banii înapoi lui Ghita …

Sau este justiția nu egală pentru toți, este doar pentru câini? „, Scrie Elena Udrea pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *